Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moim zdaniem dobra muzyka to....
Cenie w niej to... Podoba mi się w niej.... Jestem ciekaw ajie są wasze upodobania, czy w muzyce znajdujecie cos głebszego czy może wsród was są tacy co idą z owczym pędem i słuchacie danej muzyki 'bo to jest teraz modne' -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Kira, z tą ambitnością to trochę pułapka jest. Bo ja teraz powiem, że w porównaniu z "Koncertami Brandenburskimi" Bacha czy "Koncertem na lewą rękę" Ravela Opeth to kompletnie nieambitne i banalne pieprzenie w bambus, które w konfrontacji z nawet średnią klasyką czy dosyć ambitnym jazzem wypada jak Mandaryna przy Tomie Waitsie i będę miał rację. Nie wiem czy dla mnie (jako było nie było człowieka kaształcącego się na zawodowego muzyka toteż mogącego sobie rościć prawa do pewnych obiektywizacji) bardziej ambitnej od Opetha muzyki nie tworzy np. Fatboy Slim, który przez wielu "purystów" uważany jest za artystę z tzw. "sceny dresiarskiej"
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:04 |