Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moim zdaniem dobra muzyka to....
Cenie w niej to... Podoba mi się w niej.... Jestem ciekaw ajie są wasze upodobania, czy w muzyce znajdujecie cos głebszego czy może wsród was są tacy co idą z owczym pędem i słuchacie danej muzyki 'bo to jest teraz modne' -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Blackomen, chyba zakładając ten temat nie liczyles, ze otrzymasz jednoznaczna odpowiedz na pytanie : czym jest dobra muzyka? odpowiedzi jest conajmniej tyle ile ludu na tym forum albo jeszcze więcej. Juz sam tytul daje do zrozumienia: oho, tu sie beda klocic. dobrej muzyki nie da sie zaszufladkowac bo jako taka po prostu nie istnieje! oczywiscie nie popadajmy w skrajnosci. istnieja zawsze jakies granice. Chociaz moze są i tacy dla ktorych Britnej jest dobra..wlasnie! czemu podalam przyklad britnej? (ktos zaraz na mnie wsiądzieXP) Bo OGÓŁ MAS sądzi, że jest to kiepska muzyka. właśnie, ogol mas - mozna nawiazac do tematu komercji. mowi sie, ze dobre jest to, co sluchane przez wąskie grono, ale za to zapalonych fanow. byc moze. nie ma na to pytanie jednoznacznej odpowiedzi.
ps. dla mnie to muzyka z niebanalnym brzmieniem gitary (nie latynoskiej!) i w miare mądrym tekstem ;P |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:33 |