Syriusz Black, tylko tutaj...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Syriusz Black, tylko tutaj...
Syriusz_Black |
![]() ![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Postanowiliśmy do spólki z Kubikiem, że nie
ma sensu zakłądać o Syriuszu 10 różnych tematów, tylko w jednym konkretnym miejscu pisać wszytsko o tej
postaci.
Zatem: -jeśłi sa jakieś pytania -niejasności -wątpliwości -nowe teorie Piszemy je tutaj.... Zatem pozdrawiam i życzę miłej dyskusji.. P.S. zrobiliśmy małą czystkę na forum, poleciało trochę tematów... Rozluźniło sie trochę na FG... mam nadzieję, że będzie działało szybciej.... -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Tak, skapnęliśmy
![]() Trish ---> skoro Knot uwierzył w powrót Voldemorta, bo sam go widział, no to wydaje mi się, że w takich okolicznościach Syriusz byłby automatycznie uniewinniony, bo mógłby Dumbl poręczyć, że on był członkiem Zakonu itd... Wydaje mi się, że Rowling wyznaczyła Syriuszowi rolę człowieka nieszczęśliwego, więźnia, który wiecznie musi uciekać i ukrywać się... A tak to - byłby wolny i tym samym szczęśliwy. I moze dlatego zginął ![]() -------------------- just keep dreaming.
|