Return Of The Future, Czyli
podróże w czasie...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Return Of The Future, Czyli
podróże w czasie...
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gdybyście mieli okazje skorzytsać z wechikułu czasu, to po za spisaniem numerów totolotka na najbliższe 10 lat, co byście jeszcze zrobili? Bo ja na przykład jestem wyjątkiem od teorii która mówi że każdy byłby ciekaw jak będzie wygladał itp. - Ja nie chciałbym wiedzieć...
Ten post był edytowany przez Puszczyk: 10.10.2004 21:40 -------------------- ..
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
rozumiem, ze mam zalozyc, ze wszystko jest z gory ustalone? ;p ciezko mi tak teoretyzowac, bo gdybym przyjela taki tok myslenia to byloby to dla mnie rownoznaczne z porzuceniem ambicji etc.
ale nie... zdecydowanie ciekawosc nie wzielaby gory. bo ja bym sie po prostu bala, ze dalej bede miala spieprzone, a cobym nie zrobila to bede musiala przez to przejsc. nie potrafilabym sie do tego przygotowac, ani zaakceptowac. i wiem to teraz, dlatego poza spisaniem nr totolotka na najblizsze dziesiec lat- nie zrobilabym nic ;] -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 18:11 |