Return Of The Future, Czyli
podróże w czasie...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Return Of The Future, Czyli
podróże w czasie...
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gdybyście mieli okazje skorzytsać z wechikułu czasu, to po za spisaniem numerów totolotka na najbliższe 10 lat, co byście jeszcze zrobili? Bo ja na przykład jestem wyjątkiem od teorii która mówi że każdy byłby ciekaw jak będzie wygladał itp. - Ja nie chciałbym wiedzieć...
Ten post był edytowany przez Puszczyk: 10.10.2004 21:40 -------------------- ..
![]() |
![]() ![]() ![]() |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
QUOTE A kto Ci każe na 10 lat ![]() ![]() ![]() a gdyby sie zdzarzyło, że akurat tym razem '6' trafiło np 10 osób...? to bys nie dostał zbyt wiele =P tak, chciałabym, ale podobnie jak anagda, aby zobaczyć jak będzie wyglądał świat [albo jak będzie wyglądało 'to' co z niego zostanie]. jakie będzie życie. jacy będą ludzie. jakie nowe wynalazki. czy zostaną podięte jakies kroki, aby ratować naszą Ziemię czy może będzie już za późno... -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 18:25 |