'przjrzewanie'
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
'przjrzewanie'
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Osatanio Sumiko napisała u mnie:
I tak dłuższy czas mnie to zastanawiało i zgadzam się z tym. Próbujemy być kimś starszym, większym. Kimś kto potrafi to i tamto. Tak jakby życie dawało nam cholernie w kość. A jak się zastanowić, to jak jest? Czy mamy problemy w domu, żeby podcinać sobie żyły w wieku 14 lat? Czy nasze życie jest tak bardzo przykre? Każdy myśli, że jest wyjątkowy. A jak każdy tak myśli, to znaczy, że nikt nie jest. Piszemy takie mądre rzeczy. Jedna z niewielu rzeczy, w ktorych zgadzam się z Syriiuszką, jest to, że chyba jesteśmy za młodzi, żeby dyskutować na forum o HP nt Aborcji. Czemu musimy pisać na blogach, na forach i ogółem w necie takie 'dojrzałe' sprawy? Czy to nam nie szkodzi? Ogranicza nas, każdy chce być stary. Wstydzi się swojej części dziecka. Musi zgrywać kogoś kim nie jest. Jakby nie było, na tym opiera się duża część naszego 'równiewieśnikowego' środowiska. Trzeba utrzymywać 'poziom'. Trzba się napić, bo nie masz szacunku. Trzba zapalić, bo nie masz szacunku. Wiecie, że przynajmniej większość z nasz działa pod cholerną presją ? Zbyt dużo pytań... |
||
![]() ![]() ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Haa, a jak ja byłem w 3 gimnazjum i proponowałem sex to jakoś mało chętnych bylo ;p
A że teraz masa dziwek/podatnych na zdanie większości 15 letnich gimnazjalistek po polsce lata... W sumie dosyć kuszącą propozycją jest przespać się z jakąś gimnazjalistką (chociaz ponizej 15 to to jest nielegalne ;p) no ale właśnie - ja jako facet mogę mieć tylko opory natury psychicznej bo wszystko zostaje na swoim miejscu ;] trzeba się więc wczuć niejako w rolę dziewczyny - jeżeli nie planuję ciągnąć związku długo to po cholere gonić zaraz do łóżka ;p wystarczy trochę pomlaskac ;p //mialem znajomą która cnotę w wieku 14 lat straciła ;] Żałowała i tyle. A inna jak sama mi opowiedziała straciła cnotę w wieku lat 15 ale nie z facetem tylko tamponem :> i to dopiero tragedia ;p "...P..." Ten post był edytowany przez Pawelord2: 11.10.2004 14:06 -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
vaampir |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 82 Dołączył: 22.01.2004 ![]() |
QUOTE(Pawelord2 @ 11.10.2004 13:04) trzeba się więc wczuć niejako w rolę dziewczyny - jeżeli nie planuję ciągnąć związku długo to po cholere gonić zaraz do łóżka ;p wystarczy trochę pomlaskac ;p jak to po jaką cholerę - z ciekawości XD Nea - to fajne masz gim ![]() -------------------- My candle burns at both ends;
It will not last the night; But, ah, my foes, and oh, my friends - It gives a lovely light. Edna St Vincent Millay Sprawdź, jak dobrze mnie znasz... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:11 |