Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moim zdaniem dobra muzyka to....
Cenie w niej to... Podoba mi się w niej.... Jestem ciekaw ajie są wasze upodobania, czy w muzyce znajdujecie cos głebszego czy może wsród was są tacy co idą z owczym pędem i słuchacie danej muzyki 'bo to jest teraz modne' -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE nie ja mówiłem, apropo 'Tutaj zbytnio takowych nie znalazlem. Bardziej ze spieprzonym gustem muzycznym.'. i to miało trochę inny związek, ale nic nie szkodzi. Voltus ty juz jestes w tej grupie wiem ze chcesz abym do ciebie dolaczyl ale sorry Gregory. QUOTE Nie mówie, że tutaj roi się od metalowych ortodoksów. Jednak musisz BlackOmenie przyznać, że w Polsce trochę ich żyje. Podobnie zresztą jak hip - hopfanatyków, którzy tłuką maskę za brzmienie gitary z łokmena. Nie uważam tylko, by solidny metal był w czymkolwiek ambitniejszy od solidnego hip - hopu. Wolę O.S.T.Ra od Nightisha i wolę AC/DC od 18l. Ay, ale jeszcze musimy wiedziec co jest tym solidnym metalem. Bo niestety czesc metalu nie nadaja sie do sluchania. Hip hop tez ma swoje wyjatki ale niestety wiekszosc z niego jest calkowitym przeciwienstwem dobrej muzyki. Przykladem jest moj bliski kolega ktory nie ma spieprzonego gustu muzycznego a hip hopu slucha. Nikt normalny nie slucha Najtłisza. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 12.10.2004 20:44) QUOTE nie ja mówiłem, apropo 'Tutaj zbytnio takowych nie znalazlem. Bardziej ze spieprzonym gustem muzycznym.'. i to miało trochę inny związek, ale nic nie szkodzi. Voltus ty juz jestes w tej grupie wiem ze chcesz abym do ciebie dolaczyl ale sorry Gregory. QUOTE Nie mówie, że tutaj roi się od metalowych ortodoksów. Jednak musisz BlackOmenie przyznać, że w Polsce trochę ich żyje. Podobnie zresztą jak hip - hopfanatyków, którzy tłuką maskę za brzmienie gitary z łokmena. Nie uważam tylko, by solidny metal był w czymkolwiek ambitniejszy od solidnego hip - hopu. Wolę O.S.T.Ra od Nightisha i wolę AC/DC od 18l. Ay, ale jeszcze musimy wiedziec co jest tym solidnym metalem. Bo niestety czesc metalu nie nadaja sie do sluchania. Hip hop tez ma swoje wyjatki ale niestety wiekszosc z niego jest calkowitym przeciwienstwem dobrej muzyki. Przykladem jest moj bliski kolega ktory nie ma spieprzonego gustu muzycznego a hip hopu slucha. Nikt normalny nie slucha Najtłisza. no dobra kurwa OWiec nie denerwuj mnie nawet. bo widzisz, nie masz argumentu, żeby powiedzieć, że słucham gównianej muzyki, bo czemu Twój kumpel, który słucha hip hopu nie ma spieprzonego gustu, a ja mam? dla mnie Ty masz spieprzony gust muzyczny, tymi pedalski metalowymi zespolikami, ktore śpiewają o smokach, jasności i ciemności i taki pierdołach. wszystko w czarnej obróbce. yo nie jest całkiem spieprzony gust muzyczny, bo ja wiem, że słuchasz w chuj dobrej muzyki. ale bezpodstawne atakowanie innej. tak samo jak ja się zachowujesz, a to nie ładnie. poza tym, ja Cię nigdzie nie nakłaniam do słuchania hip hopu. ba ja uważa,, że taki buc jak Ty nie powinieneś go słuchać ;p ale tak mnie zastanawia, skąd wiesz, że mam spieprzony gust muzyczny, jakżeś to powiedział. bo nie słucham manowara, czy zespołó typu metallica. canibal corpse, cradle of fith? co jeszcze chldren of boddom. Kat, Vader. Slayer? ja przez to przechodziłem, nie myśl sobie. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:23 |