Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dobra Muzyka, co można nią
nazwać
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moim zdaniem dobra muzyka to....
Cenie w niej to... Podoba mi się w niej.... Jestem ciekaw ajie są wasze upodobania, czy w muzyce znajdujecie cos głebszego czy może wsród was są tacy co idą z owczym pędem i słuchacie danej muzyki 'bo to jest teraz modne' -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE tym sposobem obraziłeś klika [-naście?] tysięcy osób - najczęsciej płci mniej brzydkiej ;> - przeca teraz wszyscy słuchają Niteweesha ;p Czesc z nich mysli ze to dobra muzyka dlatego slucha ![]() QUOTE no dobra kurwa OWiec nie denerwuj mnie nawet. bo widzisz, nie masz argumentu, żeby powiedzieć, że słucham gównianej muzyki, bo czemu Twój kumpel, który słucha hip hopu nie ma spieprzonego gustu, a ja mam? Bo jest roznica miedzy tym co sluchasz ty a tym co slucha on. No ale jak na to nie spojrzec to ty sluchasz hh znacznie wiecej od niego. QUOTE dla mnie Ty masz spieprzony gust muzyczny, tymi pedalski metalowymi zespolikami, ktore śpiewają o smokach, jasności i ciemności i taki pierdołach. To jest wlasnie gej metal (nazwa ogolna bo w roznych rodzajach metalu znajda sie wielbiciele spiewania o duzych facetach i smokach) i tego sie nie slucha tak samo jak nachtwunsza.wszystko w czarnej obróbce. (czajld ile teraz osob obrazilem? ![]() A wlasnie z tego powstal bardzo dobry slogan reklamowy: "Jesli sluchasz Manowaru wstap juz dzis do Blue Oyster Baru" ![]() QUOTE yo nie jest całkiem spieprzony gust muzyczny, bo ja wiem, że słuchasz w chuj dobrej muzyki.ale bezpodstawne atakowanie innej. tak samo jak ja się zachowujesz, a to nie ładnie. Ja o tobie rowniez to moge powiedziec i sadze ze w gruncie rzeczy znasz wiecej muzyki i wiecej jej historii i faktow z nia zwiaznych odemni ale wlasnie odbilem pileczke. To jednak i tak faktu nie zmienia ze czesc z muzyki jakiej sluchasz mi nie lezy ale jak zapewne jak bys byl na DC z cala muzyka jaka masz to by sie cos ukradlo ![]() Masz pozdrowienia od mojej Towarzyski T. Ps. Za te wszystkie pieprzenia forumowe bede musial ci chyba kiedys pifo postawic. ![]() Ten post był edytowany przez BlackOmen: 12.10.2004 21:51 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:21 |