You Forgot Poland!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
You Forgot Poland!
nadzieja |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 217 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Nibylandia ![]() |
Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Może jednak to drugie
![]() http://www.youforgotpoland.com/ Że jeżdzą po Bushu na prawo i lewo to już się zdążyłam przyzwyczaić. Ale nie jestem pewna czy takie przejażdzki kosztem naszego kraju w 100% mi odpowiadają. Nie chce rozpętywać wojny Bush czy Kerry, ale jak wyście odebrali obie debaty i ich polskie akcenty. Słuszna uwaga Pana Prezydenta, czy standardowe ośmieszanie się? A, i błagam! W miarę możliwości omijajcie temat Iraku ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
QUOTE(MisieK @ 13.10.2004 06:42) [...] strach pomyslieć że u nas nie ma pożądnego pomnika a w Stanach w co dziesiątym miescie stoi jakiś, mało tego, jest takie iasto jak "Kosciuszko City" ;] [...] chyba nie za dobrze znasz swój kraj. Mogę ci wymienić z miejsca kilkanaście porządnych jak to ująłeś pomników. Chociażby pomnik Tadeusza Kościuszki na Wawelu. Mi się osobiście nie podoba takie podejscie do Polski, Polaków. pewnie im się tam wszystkim wydaje, że to jest 'wazeliniarstwo' (przenosnia, wiadomo ze nie o to dokladnie chodzi) małego, niewiele znaczącego kraju do potęgi światowej. Kwaśniewski się wyłamał, stanął po stronie Stanów (jednocześnie robiąc sobie trochę wrogów). Mógł się wyprzeć, jak inni. A jednak nie. Też uważam, że Bush dobrze zrobił. -------------------- borufki
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:03 |