Manga i Anime, kącik starego pryka
2 in 1
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Manga i Anime, kącik starego pryka
2 in 1
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ten temat już był, ale sądzę, że można go reaktywować, bo jest częścią kultury..
Czytacie/ oglądacie/ rysujecie coś?? Ja ostatnio zacząłem oglądać Fushigi Yuugi ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
manga i anime. kasa nie sypie na prawice i lewice, ale mniej wiecej raz na miesiac staram sie zakupic jeden tom. poki co udalo mi sie zebrac calego exaxxion'a sonody , bardzo przyjemnie mi sie czytalo, nie ma to jak pelen realizm w odzwierciedleniu walk duzych robotuf. eden - na razie mi sie srednio podoba jesli chodzi o fabule, ale teksty maja niezle, coz zobaczymy co bedzie w trzecim tomie (na razie mam tylko dwa). pochwalic sie jeszcze moge tym ze mam wszystkie zeszyty evangeliona jakie wychodzily w polsce swego czasu, gdzies tak na poziomie odcinka#17 anime. (teraz chyba od nowa ida).
z anime - raczej klasyki. posiadam akire, ghost in the shell (moje ulubione tytuly do dzis). macross plus'a i ninja scroll'a jeszcze z oferty secret service i czuje sie z tego powodu dumny :D. dobzre bawilem sie przy evangelionie zarowno prz serii tv jak i filmach kinowych (moze troche za duzo filozofowania). przymierzam sie do serii tv ghosta. a no i oczywiscie dragon ball'a mam w malym paluszq :F ech, stare, dobre czasy... Ten post był edytowany przez GrimmY: 15.10.2004 14:04 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 23:16 |