O Emmie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
O Emmie
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
O Emmie W, przetłumaczone z mugglenetu
Ma wypryski! Jestem jak każda inna nastolatka czyli jestem daleka od ideału. I mam wielkie pryszcze na środku nosa! Uwielbia filmy i książki! "Niedawno obejrzałam "To właśnie miłość" i bardzo mi się podobał! Ostatnia dobra książka, którą czytałam - mówię o tym wszystkim wokół - to "Noughts and Crosses" Malorie Blackman.Najlepsza książka na świecie, ale takie smutne zakończenie! Jest super. Ma wielkie sny! "Mam takie ambicje! Chciałabym grać w angielskiej reprezentacji hokeja - to byłoby super. Chciałabym dostać Oscara, ale nie wiem, czy do tego dojdzie. Chciałabym zwiedzić cały świat - odwiedzić każdy kraj, bo uwielbiam zwiedzanie." Zabawia się z przyjaciółkami! "Mam wspaniałą grupę przyjaciółek, z którymi jestem bardzo blisko. Jest nas cztery czy pięć. Jeśli nie jesteśmy w szkole, idziemy do kina, kupujemy CD, gadamy, odwiedzamy się w domach - zwykłe, dziewczęce sprawy!" Denerwuje się przy chłopcach! "O Boże! Jestem taka okropna! Jestem straszna! Pewnie wszyscy myślą, że jeśli jestem aktorką, to poradzę sobie, ale nie! Zwłaszcza przed i po spotkaniu tak się stresuję..." Uwielbia dekorować swój pokój! "Gdy pierwszy raz weszłam do swojej garderoby, były tam tylko wielkie, białe ściany. Więc jedną z nich pomalowałam wielkim obrazem, który pokazywał,, co lubię! Mam tam modne torebki, mój ulubiony samochód (Mini) lody, czekoladę! Cała ściana jest zapełnona. Jest bardzo duża, bardzo kolorowa i bardzo wesoła, czyli.. super! Kupiłam też masę plakatów. Teraz to bardzo swojski i przytulny (i kolorowy) pokój. Walczy w szkole! "Nie rozumiem nic z matmy i nauki! Chemia jest po prostu... okropna! Nie moge jej polubić! I matmy też. Nienawidzę cyfr! Jestem w tym słabiutka! Z matmy chciałabym się poprawić, bo doprowadza mnie do szaleństwa. Został 1 rok do "Czary Ognia". "Nie moge się doczekać Turnieju Trójmagicznego, bo w książce został opisany wspaniale i magicznie! nie mogę się doczekać, by zobaczyć, jak wygląda to na dużym ekranie! Myślę że będzie super. Ten post był edytowany przez Ania*: 14.10.2004 20:10 |
![]() ![]() ![]() |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
QUOTE Zabawia się z przyjaciółkami! "Mam wspaniałą grupę przyjaciółek, z którymi jestem bardzo blisko. Jest nas cztery czy pięć. Jeśli nie jesteśmy w szkole, idziemy do kina, kupujemy CD, gadamy, odwiedzamy się w domach - zwykłe, dziewczęce sprawy!" cztery czy pięć? może się czepiam, ale jak można nie wiedzieć ilu ma sie przyjaciół...? QUOTE Denerwuje się przy chłopcach! "O Boże! Jestem taka okropna! Jestem straszna! Pewnie wszyscy myślą, że jeśli jestem aktorką, to poradzę sobie, ale nie! Zwłaszcza przed i po spotkaniu tak się stresuję..." och! ach! jaka ja brzydka jestem! och! nie! nie wyjdę na ulice! brzydal! grubas! bleee... -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 07:18 |