You Forgot Poland!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
You Forgot Poland!
nadzieja |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 217 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Nibylandia ![]() |
Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Może jednak to drugie
![]() http://www.youforgotpoland.com/ Że jeżdzą po Bushu na prawo i lewo to już się zdążyłam przyzwyczaić. Ale nie jestem pewna czy takie przejażdzki kosztem naszego kraju w 100% mi odpowiadają. Nie chce rozpętywać wojny Bush czy Kerry, ale jak wyście odebrali obie debaty i ich polskie akcenty. Słuszna uwaga Pana Prezydenta, czy standardowe ośmieszanie się? A, i błagam! W miarę możliwości omijajcie temat Iraku ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oj weź pooglądaj sobie (bo raczej możliwość wyjazdu odpada) coś typowo amerykańskiego ;]
debaty przedwyborcze, msze, sprawy sądowe, wszystko to jeden wielki show. Od dobrobytu (no dobra, mają naukowców zza granicy, kilku własnych, ale to są ludzie hm.. totalnie wyspecjalizowani, a w takim stanie rzeczy łatwo o patologie) im sie we łbach poprzewracało - na szczęście jako taki naród amerykański jest niegroźny - gorzej, że łatwo nimi manipulować, tudziez olewac lud ala bush ;] oni swoje a ten swoje...poprotestuja i sie skonczy W polsce moze jest biednie i nie mamy zaplecza politycznego, ale prrzynajmniej jest jeszcze realizm jako taki "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:17 |