Małe Pytanko Do Admina ?????, problemy z HarryPotter.org.pl...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Małe Pytanko Do Admina ?????, problemy z HarryPotter.org.pl...
Enaj |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Boat ;) ![]() |
Otórz moje małe pytanko jest takie.
Czy tylko mi nie działają żadne butony na sronce "Harry Potter.org.pl"????? Kiedyś działały ![]() nie działa , Strona, Książki, Galeria, Multimedia, Fani, Mugole, Film, i inne ![]() Kiedy kilkam na któreś z nich nic sie nie dzieje jedyna reakcja wyrażana jest w sposób taki że po dwukrotnym kliknieciu zmieniają swój kolor na niebieski ![]() czy tylko ja mam takie problemy czy moze to sfekt super sprzątania na stronce ? z góry dzięki za odpowiedz ![]() Miłego dnia ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Enaj: 16.10.2004 12:05 -------------------- ![]() Dwie dinozaurzyce wybrały się na basen kąpielowy. Jedna kąpie się a druga tylko moczy nogi: - Czemu się nie kąpiesz? - Bo mam okres. - A nie używasz owiec? |
![]() ![]() ![]() |
Enaj |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Boat ;) ![]() |
zapomniałam napisać ze używam przegladarki mozilla a nie interent explorer
Ktoś mi poradził (dzieki Felix ![]() ![]() Podziałałoooo ![]() ![]() I tym optymistycznym akcentem zostawiam temat moze ktoś będzie miał pytania do Adminków i to sie przyda ??? re: Jak sie nie przyda to możecie go spokojnie wykasowac ![]() Have a nice day ![]() Ten post był edytowany przez Enaj: 16.10.2004 14:31 -------------------- ![]() Dwie dinozaurzyce wybrały się na basen kąpielowy. Jedna kąpie się a druga tylko moczy nogi: - Czemu się nie kąpiesz? - Bo mam okres. - A nie używasz owiec? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 23:22 |