You Forgot Poland!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
You Forgot Poland!
nadzieja |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 217 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Nibylandia ![]() |
Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Może jednak to drugie
![]() http://www.youforgotpoland.com/ Że jeżdzą po Bushu na prawo i lewo to już się zdążyłam przyzwyczaić. Ale nie jestem pewna czy takie przejażdzki kosztem naszego kraju w 100% mi odpowiadają. Nie chce rozpętywać wojny Bush czy Kerry, ale jak wyście odebrali obie debaty i ich polskie akcenty. Słuszna uwaga Pana Prezydenta, czy standardowe ośmieszanie się? A, i błagam! W miarę możliwości omijajcie temat Iraku ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie :]
zadnej zawiści/zazdrości w tym nie ma Widze że nie łapiecie o co mi chodzi z mszami - dosyc trudne jest znalezienie normalnego kosciala (zakladajac ze za norme uznajmey taka np. polske) tym co spotkać znacznie łatwiej w ameryce jest mały kościół i ludzie opopadający w ekstazę podczas przemówień które mozna by uznać za kazania. Chóry gospel, płomienne mowy itd rozumiem że to po to by przyciągnąć ludzi do koscioła ale mnie to wręcz odpycha. Cisza byłaby bardziej wskazana. "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:06 |