[filmy] Trudne Do Ogladania
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[filmy] Trudne Do Ogladania
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jets temat ogolny o filmach tam wypowiadacie sie o tym co ostatnio widzieliscie jaki jest wasz ulubiony film ale jak wiemy sa fimy dobre i trudne do ogladania (nie ma filmow zlych pamietajcie!). Teraz chce sie ksupic na tym drugim rodzaju filmow. Jakie filmy dla was sa filmamy trudnymi do ogladania. Co wplywa na to ze film jest trudny do ogladania. Podzielcie sie wrazeniami.
Filmy jak dla mnie najtrudniejsze do ogladania 1! Gulczas A Jak Myslisz i Yrek kosmiczna nominacja - nie moglem zdecydowac sie ktory film byl bardziej debilny. Az nie wiem czy trzeba wyjasniac czemu te filmy sa na pierwszym miejscu. Ich sie nawet ogladac nie dalo (Gulczasa wylaczylem pod koniec a Yrka po kilkunastu minutach). Jezeli kiedykolwiek to bedzie lecialo nie ogladajcie. 2 Jay & Sileni Bob (wszystkie czesci) - niestety ten rodzaj humoru mi zupelnie nie podchodzi. Humor typu fuck w co drugim szdaniu mnie naprawde nie bawil :/ Oczywiscie fabula tez byla bardzo inteligentna i te ich dyskusje filozoficzne. Ech.... Pozniej pewno jeszcze cos dodam . Czekam na was -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE do
Mortensena to ja akurat nic nie mam ;> i nie uważam, że technika nie może za Tolkienem nadążyć. po prostu nie pasuje do jego realiów, ale Tolkien nie jest jakiś ponad i święty. dużo zrobił, cenię go za fundamenty fantasy. ale mistrzów w dziedzinie literatury jest wielu. a propo, przypomniało mi się coś. Wiedźmin. to była obraza dopiero i na miejscu Sapkowskiego bym zabijać zaczęła. ale to tak w fantastycznych kręgach, bo jeszcze wiele polskich filmów zasługuje na miano dna totalnego, albo przynajmniej nie zasługuje na nazwanie 'dobrym'. Mortensena, zabić, jeszcze sam początek w jego wykonaniu był niezły... ale potem brakowało mi... eh... no potem to była maszyna do zabijania. O! Technika, uwież mi nienadąży... a niech się tylko za hobbita wezmą, ja im dam... eh... pozatym bluźnisz;p jest tylko jeden Wielki Mistrz ![]() A Sapkowski kazał nie wymieniać jego nazwiska przy żadnej reklamie itp. tego filmu... gumowy smok... nie to już przegięcie;/ Morna, dobrze, postawam się być kurtula...kurtulal... kulturalny ;] Chodź przy temacie tego filmu, nie ręczę za siebie... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Enaj |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Boat ;) ![]() |
"MisieK,17.09.2004 23:44
A Sapkowski kazał nie wymieniać jego nazwiska przy żadnej reklamie itp. tego filmu... gumowy smok... nie to już przegięcie;/" Hej Misiek chciałam zauważyć że Godzilla od początku do końca jest była i będzie gumowa ![]() ![]() Najbardziej trudnymi (czyt. nie tyle emocjonalnie, duchowo czy logicznie, co nerwowo) filmami do odbioru są: Pojutrze (tego psa na końcu to chyba wzieli jako suchy prowiant ![]() Spiderman (ahh te amerykańskie "piękne" symbole) Lost Highway (bo zupa była za słona ![]() Inni (bo przez cały film Nicole Kidman zasłaniała zasłony) cztery pory roku ( polski film na który marnowałam 70 minut mojego życia) re: narazie tyle z co do tancząć w ciemnościach to Bjork świetnie sie tam spisała "Katrin Denew" też (zapomnialam jak sie pisze :] ) a reszta przeleciała przez ten film tancząco-śpiewająco (szkoda mi tylko Selmy na koncu, poplakałam sie ;( ) Ten post był edytowany przez Enaj: 17.10.2004 15:52 -------------------- ![]() Dwie dinozaurzyce wybrały się na basen kąpielowy. Jedna kąpie się a druga tylko moczy nogi: - Czemu się nie kąpiesz? - Bo mam okres. - A nie używasz owiec? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:53 |