Śmierć
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Śmierć
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Jeszcze mam w głowie dźwięk głosu jeszcze na wpół przebudzona pościel paruje ciepłem czyjegos ciała jeszcze zapach krąży, lekko tupiąc, po pokoju. A leży zwinięty w kulkę jak dziecko, nieszczęśliwe zapłakane, samotne skurczone ciało zbyt późno dotknięte Jeszcze przecież pamiętam szorstką pieszczotę ramion bezpieczeństwo i ufność, skryty pod poduszką dziecięcy Biegun Północny. Najbardziej pieką słowa, pieką i bolą w środku, ściśnięte, zapomniane, pogniecione w martwej pogoni własnych dni. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie podoba mi sie ostatnia zwrotka...
dalas sie tam poniesc rutynie ktora tylko czeka na słabość... bardzo dobrze, ze ktos, kto potrafi, zabral sie za ten trudny temat... mimo wszystko udalo Ci sie z niego cos wyciagnac... Wybierajac ten temat wiedzialas, ze bedziesz oceniana szczegolnie surowo... Takze gratuluje świadomej odwagi;) nie jest zle =) wszystko obracasz po swojemu nawet kamieniowi nadajesz swoją lekkosc Tylko uwazaj... co za dzuo to niezdrowo! =* -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 05:08 |