Manga i Anime, kącik starego pryka
2 in 1
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Manga i Anime, kącik starego pryka
2 in 1
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ten temat już był, ale sądzę, że można go reaktywować, bo jest częścią kultury..
Czytacie/ oglądacie/ rysujecie coś?? Ja ostatnio zacząłem oglądać Fushigi Yuugi ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
syriusz - dragon ball od pierwszego odcinka,
plus serie z i gt plus filmy kinowe (niah niah mam wsystkie do dzisiaj keke
;D). wiem ,ze z anime to nie jak z piwem - im wiecej razy tym lepiej, ale
zajecie bedziesz mial...ma miesiac (mowie o ogladaniu non stop :P).
ze starych (a raczej staro-nowych) tytulow polecilbym przygody lupina the III (monkey punch i love u man!) lecialo jakies 2-3 lata temu na niemieckim emtivi, moze ktos oprocz mnie siedzial od 1 w nocy i ogladal . anyway historia o wnuku (synu? juz nie pamietam:( ) slawnego dżyntełmana-zlodziena arsene lupina. w programie poscigi, troche hamskiego humoru, samuraj i jego miecz (:D), i kilka scen khem od lat 15 ;]. a dlaczego film staro-nowy? bo to remake starego anime, w sumie wyglada to jakby tylko kolory poprawili i dodali kilka efektow tu i tam, bo anime az ocieka old-school'em. polecam na jesienne wieczory. aha , jak ktos zna jakis serwer warezowy/ftp/cokolwiek z duza iloscia anime to niech mi wysle private msg, albo tu napisze. z gory thx ;* -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 22:29 |