Manga i Anime, kącik starego pryka
2 in 1
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Manga i Anime, kącik starego pryka
2 in 1
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ten temat już był, ale sądzę, że można go reaktywować, bo jest częścią kultury..
Czytacie/ oglądacie/ rysujecie coś?? Ja ostatnio zacząłem oglądać Fushigi Yuugi ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ninja scroll \o/ podpisuje sie pod
wypowiedziami przedmowcow. sciagnij i ogladaj...albo jakos umow sie ze mna
to ci wysle na cd ;P
co jeszcze z krwawych? nasuwa mi sie od razu hellsing, anime o agencji zwalczajacej wampiry i inne takie (notabene glownym "de maczo man" jest wampir). poziomem siekaniny nie przypomina to ninja scrolla, ale polecam mimo to. (jesli mnie pamiec nie myli, to mialo to leciec na hyperze jakos teraz, nie jestem pewien - nie ogladalem tv przez miesiac :E). inne tytuly? hm... kumpel mowi tak : Ganzt. powiem szczerze, ze nie znam, ale z jego recenzji wynika ,ze mniej wiecej wszystko ze wszystkim popieprzone, a krew tryska radosnie na lewo i prawo. hm. no coz, jak ktos obejrzy niech da recke ja nie mam czasu ;p -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 22:59 |