Zabieranie Rzeczy Uczniów..., ...
i oddawanie ktoregostam czerwca
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zabieranie Rzeczy Uczniów..., ...
i oddawanie ktoregostam czerwca
KaFeCkO |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
O ile mnie pamiec nie myli, takiego
tematu raczej nie było
![]() Dzisiaj po raz kolejny uslyszalam slowa [kierowane do kolegi z klasy] 'chowaj ta komorke, bo ci zabiore i odbierzesz ja ostatniego dnia szkoly'. Juz nieraz w mojej klasie nauszyciele odbierali uczniom rzeczy typu walkmany, discmany itd. Moj dyrektor zabiera dziewczyna dluzsze kolczyki i kolka [tez kolczyki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: bledy i literowki Ten post był edytowany przez KaFeCkO: 25.10.2004 19:35 |
![]() ![]() ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pff... jeździcie po ucznich srogo :] a tak
naprawdę bezmózgie wypadki najłatwiej spotkac w gimnazjach - ten wybryk
polityków i ministerstwa Edukacji nigdy nie powinin się narodzić, jako że
zbiera cały ten syf który powinien jak najszybciej podzielić się na udanych
i mniej udanych ludzi. A tak - bytują w gimnazjach wszyscy razem i źle
czynią.
Z tym sie zgadzam :] Zabieranie przedmiotów - kiedyś w akcie desperacji ja i znajomy (czasy 3 gimnazjum) nagrywaliśmy nauczycielkę od fizyki, bo chamstwo i jad z niej spływały. Robiliśmy to by pokazać potomnym jak chamski może być nauczyciel i by obronić swoje stanowisko ucznia inteligentnego acz gnębionego przez hmm system :] I nagraliśmy kilka jej typowych akcji (np. meczyki z uczniami - 3 pytania maturalne, uczen nie wie więc 3 pały) I tak się składało że nastepną lekcją był WOS (po co to komu..)Superptak (aka suberlak ;p) przyuważył moj dyktafon i zabrał - dlaczego? nie powiedział. Zbulwersowało mnie to więc obmyśliłem plan - znajomy zagada a ja za ten czas po prostu odbiorę własność. I tak też zrobiłem. Chamstwo? imo nie... Teraz w LO trakich przygód nie ma - jest zakaz noszenia komórek do szkoły, co wszyscy z konsekwencją ignorują (nauczyciele tez ;]) a że idioci porozchodzili się po innych szkołach niż licea to chamstwa nie ma :} amen Zabieranie rzeczy ucznia bez powodu wyraźnego = prawo do zabrania rzeczy nauczyciela :] bo to po prostu kradziez na oczach całego świata :] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:04 |