Zabieranie Rzeczy Uczniów..., ...
i oddawanie ktoregostam czerwca
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zabieranie Rzeczy Uczniów..., ...
i oddawanie ktoregostam czerwca
KaFeCkO |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
O ile mnie pamiec nie myli, takiego
tematu raczej nie było
![]() Dzisiaj po raz kolejny uslyszalam slowa [kierowane do kolegi z klasy] 'chowaj ta komorke, bo ci zabiore i odbierzesz ja ostatniego dnia szkoly'. Juz nieraz w mojej klasie nauszyciele odbierali uczniom rzeczy typu walkmany, discmany itd. Moj dyrektor zabiera dziewczyna dluzsze kolczyki i kolka [tez kolczyki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: bledy i literowki Ten post był edytowany przez KaFeCkO: 25.10.2004 19:35 |
![]() ![]() ![]() |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
aj tam.
pod tym względem szkoły niepubliczne są fajniejsze. wiecej luzu. i nikt na nikogo nie krzyczy, gdy na lekcji ktoś naprawdę musi telefon odebrać i mowy nie ma o zabieraniu czegokolwiek. można nosić kolczyki długie, krótkie, w języku, brwi, wardze, waginie, gdzie się tylko podoba i nikt się nie czepia. dredy, punki, brzuszek w 8 miesiącu ciąży. i nauczyciele -może dlatego, że znają nas, nasze problemy itd. -też są bardziej wyrozumiali. choć oczywiście jak wszędzie zadarzają się debile. ale nie wyobrażam sobie, żeby mi nauczyciel zabrał cokolwiek, mp3playera, komórke czy nawet kolczyki. zresztą nie pozwoliłabym na to. edit: ah i palić też można legalnie, a nauczyciele nie muszą udawać, że nie wiedzą, nie widzą i nie czują. przynajmniej kible nie są zafajczone, bo palarnia jest wydzielona, o. Ten post był edytowany przez Sumiko: 25.10.2004 23:53 -------------------- dupa.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:00 |