śmierciżercy..., kto naprawdę
odszedl a kto przyjdzie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
śmierciżercy..., kto naprawdę
odszedl a kto przyjdzie
krevetka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 68 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: wolne miasto, Gdańsk, gdzie korona w herbie jest ![]() |
wiemy że od śmierciożercow odszedł Snape i
Karkarow (?). ale nie wiemy kto odejdzie w 6 tomie. ani kto dołączy.ja nie
mam pojęcia kto dojdzie od voldemorta. ale trzeba sie zastanowic kto do
niego dojdzie
![]() ![]() -------------------- Gdy przyjdą lepsze czasy Gdańska Lechia powróci w szeregi ekstraklasy...
|
![]() ![]() ![]() |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
QUOTE bardzo pociągająca
o Trisch, już zaczęłabym się bać ![]() QUOTE Po
tym jak Potter zwiał a czarny pan lezy wsciekły na ziemi cmentarnej pojawia
sie jeszcze jedna postac. - Severysie jak miło, ze wpadłeś. Crucio! - Mój panie Zakon został reaktywowany! Dalej nastepuje wymiana zdan [czy moge byc twoją sługą?] o to może o czymś nie wiem i Severus potrafii sie klonować... jakim sposobem mógłby byc jednocześnie na cmentarzu i w gabinecie Moody'ego trzaskając Drętwotą w Barty'ego Croucha? -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:12 |