Porwali PolkĘ W Iraku, byli
Anglicy,Amerykanie,Włosi.......
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Porwali PolkĘ W Iraku, byli
Anglicy,Amerykanie,Włosi.......
Enaj |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Boat ;) ![]() |
Dziś w wiadomościach podali że w Iraku
organizacja fundamentalistów islamskich porwała Polkę, Jerzy Szmajdziński
zapowiedział że Polska nie wycofa wojsk z Iraku.
Artykuł tutaj. Oby tylko Ją jak najwcześniej wypuścili. A wojska Polskie niech wracają do domu.. I tak nas już USA zrobiła z tą cała wojną i okupacją w konia. edit:Jak myślice nasi powinni wrócić do domu, czy dalej okupować Irak ? Ten post był edytowany przez Enaj: 28.10.2004 13:16 -------------------- ![]() Dwie dinozaurzyce wybrały się na basen kąpielowy. Jedna kąpie się a druga tylko moczy nogi: - Czemu się nie kąpiesz? - Bo mam okres. - A nie używasz owiec? |
![]() ![]() ![]() |
Enaj |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Boat ;) ![]() |
avalanche
Oni miałam na myśli naszych wojaków. Zyskuje - USA (Wuj Sam nie jest już taki bogaty jak niegdyś[ma ogromne długi u Japończyków i Chińczyków, więc próbuje się odkuć gdzie się da). Anglia i dziwnym trafem Niemcy i Francja oraz kilka innych (za tymi krajami stoją koncerny kasa i manipulacje)- Wiecie globalizacja. Jest jeszcze kilka innych czynników, ale te są główne. Traci - Polska (jak wyszło z przetargami każdy wie, poza tym złożenia obiecane w offsecie są realizowane w znikomym stopniu) co najmniej 1mld z naszych podatków leci na Te działania Obronne w Iraku. Poza tym tracą sami Irakijczycy. Tracą wszyscy CI którzy stracili tam kogoś bliskiego, tracą też sami Amerykanie bo zwiększyło się u nich bezrobocie Katon "Raport Uthanta to przestarzałe bzdury, których już nikt na świecie (poza grupką zielonych świrów) nie traktuje poważnie"- Katon A czytałeś ogóle ten raport że się wypowiadasz? Miłego wieczorka ![]() -------------------- ![]() Dwie dinozaurzyce wybrały się na basen kąpielowy. Jedna kąpie się a druga tylko moczy nogi: - Czemu się nie kąpiesz? - Bo mam okres. - A nie używasz owiec? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 04:37 |