śmierciżercy..., kto naprawdę
odszedl a kto przyjdzie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
śmierciżercy..., kto naprawdę
odszedl a kto przyjdzie
krevetka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 68 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: wolne miasto, Gdańsk, gdzie korona w herbie jest ![]() |
wiemy że od śmierciożercow odszedł Snape i
Karkarow (?). ale nie wiemy kto odejdzie w 6 tomie. ani kto dołączy.ja nie
mam pojęcia kto dojdzie od voldemorta. ale trzeba sie zastanowic kto do
niego dojdzie
![]() ![]() -------------------- Gdy przyjdą lepsze czasy Gdańska Lechia powróci w szeregi ekstraklasy...
|
![]() ![]() ![]() |
M.J |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 09.10.2004 ![]() |
No dobra. ale załuzmy taka scenę:
Voldzio zadaje Severusowi pytanie. Snape nie chce mówic prawdy, więc zamyka umysł. Voldzio chce zobaczyś czy Sever mówi prawde, ale nie może bo tamten mu nie daje. I co by pomyslał Voldzio?? Że snape go okłamuje, nie chce mu powiedziec prawdy, bo nie sądze żeby Voldzio sie nie zorjentował że Snape "zamyka" swój umysł. Chyba, że to nie działa na takiej zasadzie jak mi sie wydaje. No, troche zagmatwałam, ale chyba idzie zrozumieć. ![]() -------------------- Harry milczał, oszołomiony tym, co usłyszał. Dusza wysysana przez usta... A potem pomyślał o Blacku
- Zasługuje na to - powiedział nagle... Ponownie rozległ sie brzdęk tłuczonej porcelany. Neville rozbił drógą filiżankę. Profesor Trelawney opadła na wolny fotel: oczy miała zamkniete, a połskującą klejnotami dłoń przyciskała do piersi w okolicy serca... ... - Mój drogi - olbrzymie oczy profesor Trelawney otworzyłysię szeroko - masz ponuraka... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:36 |