Zdjęcie Z Planu "czary
Ognia"!!!, namioty i stadiony...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zdjęcie Z Planu "czary
Ognia"!!!, namioty i stadiony...
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Jedna ze stron fanowskich Emmy Watson,
emmawatson-fans.com zamieściła skan z gazety "News of the
World" przedstawiający pole namiotowe dla czarodziejów podczas MŚ w
Quidditchu oraz zagrodę dla smoków (pierwsze zadanie).
Oto on: ![]() A tutaj w sporym powiększeniu Wiadomo, że obecnie kręcone są właśnie sceny z mistrzostw świata. Oprócz tego sfilmowano już m.in. wyprawę świstoklikiem, scenę z myślodsiewnią, niektóre fragmenty z Bartym Crouchem Jr. (David Tennant) oraz scenę w Wielkiej Sali, gdzie uczniowie podobno śpiewają na rozpoczęcie rolu piosenkę, która pojawiła się w 1 tomie (szkolny hymn). Niestety, pomimo dobrego tempa pracy data premiery filmu pozostaje bez zmian - a więc listopad 2005... Ten post był edytowany przez kkate: 17.10.2004 21:27 -------------------- just keep dreaming.
|
![]() ![]() ![]() |
eNoPe |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 25.01.2004 Skąd: Las Venturas Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(David_Arch @ 31.10.2004
13:36) 4 Tom najbardziej mi
się podoba. Mam nadzieje, że go nie sknocą, bo efekty które widze (jak na
razie) są marne. Ja nie mam takiej nadziei bo jestem prawie pewien ze go sknocą. Myslisz ze taka opasla ksiazke wcisna w glupia tasme filmowa? To bedzie chyba najwieksza katastrofa! A pewnie zarobia duzo tylko przez ciekawosc ludzi. -------------------- ;] wiadomo 24
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 06:21 |