Aktorzy Z "czary Ognia", pełna lista aktorów plus fotki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Aktorzy Z "czary Ognia", pełna lista aktorów plus fotki
kkate |
12.09.2004 16:16
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta |
"Harry Potter i Czara Ognia"
Premiera ma odbyć się 18.11.2005r. reżyseria: Mike Newell scenariusz: Steven Kloves zdjęcia: Roger Pratt muzyka: John Williams scenografia: Stuart Craig, Mark Bartholomew, Alastair Bullock, Alan Gilmore, Neil Lamont, Gary Tomkins A oto pełna lista aktorów, którzy mają zagrać w Czarze Ognia oraz fotki niektórych z nich (tych nowych): Daniel Radcliffe - Harry Potter Emma Watson - Hermiona Granger Rupert Grint - Ron Weasley Robbie Coltrane - Rubeus Hagrid Michael Gambon - Professor Dumbledore Alan Rickman - Professor Severus Snape Maggie Smith - Professor Minerva McGonagall Gary Oldman - Sirius Black Shirley Henderson - Moaning Myrtle (Jęcząca Marta) John Hurt - Mr. Ollivander Tom Felton - Draco Malfoy Jason Isaacs - Lucius Malfoy Katie Leung - Cho Chang Frances de la Tour - Madame Maxime Brendan Gleeson - Mad-Eye Moody (Szalonooki Moody) Stanislav Ianevski - Viktor Krum (fotka niedostępna ) Robert Pattinson - Cedric Diggory Clémence Poésy - Fleur Delacour Roger Lloyd-Pack - Barty Crouch Pedja Bjelac - Igor Karkaroff Jeff Rawle- Amos Diggory David Tennant - Barty Crouch Jr. Matthew Lewis - Neville Longbottom Devon Murray - Seamus Finnegan Jamie Waylett - Vincent Crabbe Joshua Herdman - Gregory Goyle Alfie Enoch - Dean Thomas Oliver Phelps - George Weasley James Phelps - Fred Weasley Chris Rankin - Percy Weasley Mark Williams - Arthur Weasley Timothy Spall - Peter Pettigrew Richard Fish - Bill Weasley (nie znalazłam fotki) Bonnie Wright - Ginny Weasley Miranda Richardson - Rita Skeeter Ralph Fiennes - Lord Voldemort (sorry za brak zdjęcia, ale na forum jest chyba ograniczona ilość fotek w poście) Shefali Chowdhury - Parvati Patil Afshan Azad - Padma Patil Angelica Mandy- Gabrielle Delacour (też narazie brak zdjęć) Jeśli znajdę coś jeszcze, postaram się dodać. Ten post był edytowany przez kkate: 12.09.2004 16:20 -------------------- just keep dreaming.
|
Milka |
01.11.2004 13:14
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 03.01.2004 |
Wiecie comi sie wydaje, może zabrzmi to
głupio i moze ślepa jestem..ale ta osoba co przypomina Ruperta (niby) to mi
sie wydaje że to..dziewczyna..jak się dobrze przypaczy to styłu tak jakby
kuzyk miała/miła..wiem ze to głpie ale jest tez taka możliwośc (
) Co do pozostałych to ten w okularkach to nie jest podobny
do dana..i Dan jest ładniejszy, a dziewczyna jest o wiele ładniejsza od
Emmy....nie to nie sa ich dublerzy..