Rozdziały 6 Tomu, co oznaczają?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Rozdziały 6 Tomu, co oznaczają?
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rozdział 6 – Draco’s Detour
Rozdział 2 – Spinners End Rozdział 14 – Felix Felicis wasze sugestie? swoje wkleje później -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
QUOTE Felix Felicis - inicjały FF...
Przypomina mi to trochę klimaty Godrica Gryffindora, Roveny Rawenclaw,
Salazara slytherina i Helgi Hufflepuff... o, no właśnie, tez mi się tak od razu rzuciło w oczy. nie jest to nauczyciel, to już uzgodniliśmy, wg mnie nie jest to również tytułowy książe, bo 14 rozdział to za wcześnie na zdradzanie głównego wątku książkowego. no więc to też odpada. uczeń - nieee, jaki nowy uczeń [no oprócz Luny] miał swój oddzielny rozdział...? -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:37 |