Porwali PolkĘ W Iraku, byli
Anglicy,Amerykanie,Włosi.......
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Porwali PolkĘ W Iraku, byli
Anglicy,Amerykanie,Włosi.......
Enaj |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Boat ;) ![]() |
Dziś w wiadomościach podali że w Iraku
organizacja fundamentalistów islamskich porwała Polkę, Jerzy Szmajdziński
zapowiedział że Polska nie wycofa wojsk z Iraku.
Artykuł tutaj. Oby tylko Ją jak najwcześniej wypuścili. A wojska Polskie niech wracają do domu.. I tak nas już USA zrobiła z tą cała wojną i okupacją w konia. edit:Jak myślice nasi powinni wrócić do domu, czy dalej okupować Irak ? Ten post był edytowany przez Enaj: 28.10.2004 13:16 -------------------- ![]() Dwie dinozaurzyce wybrały się na basen kąpielowy. Jedna kąpie się a druga tylko moczy nogi: - Czemu się nie kąpiesz? - Bo mam okres. - A nie używasz owiec? |
![]() ![]() ![]() |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
QUOTE(kubik @ 28.10.2004
13:49) wiecie co? mnie nigdy
nie jest zal tych co tam siedza ze spluwa przy skroni dlaczego? bo po 1 - nikt ich tam na siłę nie wysyłał 2 - oni to zrobili dla pieniedzy i zdawali sobie sprawe ze to sie moze zdarzyc koniec kropka finito no wlasnie. ja mysle podobnie. przeciez pojechali tam za pieniadze, nikt im nie kazal. sami, z WŁASNEJ woli. wiec prosze, bez chrzanienia, ze wojska polskie powinny sie wycofac z OKUPOWANIA Iraku. bo to tylko dowodzi niskiej inteligencji osoby wydajacej takie sądy. ben laden w ameryce? hy-hy-hy. Omen, z całym szacunkiem, kto ci takich pierdol naopowiadal? a skoro takis mądry, to trzeba bylo pojechac i go 'zlapac' skoro to jest tak proste, zlapac najgrozniejszego terroryste swiata... bulka z maselkiem, nie? edit: p.s. wszyscy się dziwią. a ja chce zeby wygral bush. co nie ma nic do tematu oczywiscie. Ten post był edytowany przez Zusia =): 02.11.2004 21:24 -------------------- borufki
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 03:40 |