[muzyka] Muzyczne Marzenia
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Muzyczne Marzenia
Kira |
22.10.2004 16:41
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta |
chodzi tu o marzenia. ale takie, które w
jakiś sposób są związane z muzyką. macie takie?
to ja może zacznę. ~ chciałabym w końcu zebrać całą dyskografie Children of Bodom [evil me ;DD] ~ chciałabym poznac wszystkie utwory Comy [z każdym dniem się dokształcam, ale jeszcze tyyyle przede mną, a niektórych nigdzie ni można znaleźć T__T nawet internet nie jest bez dna.] ~ chciałabym pojechać na zlot fanów Comy i na Comcert [chyba najbardziej nierealne z nierealnych ^^ heh] ~ chciałabym poznać osobiście i pogadać z Piotrkiem Roguckim [no, to do najrealniejszych tez raczej nie należy], na Comcercie jest to podobno możliwe ^^ ~ chciałabym na Woodstock 2005!!!! ~ chciałabym Dzieciaki w Polsce ^^ [my little sweet dreams^^] i siebie na Dzieciakach of korz. ~ chciałabym najnowszą płytę REM - Around the Sun ~ i fayną koszulkę CoB ;D ~ i chciałabym, żeby w końcu ściągnąła mi się Schizofrenia Comy, bo ściąga mi się już pol dnia i na razie nie widać końca == mogłabym napisać książkę o tych swoich marzeniach, no ale;) to takie najważniejsze... [kolejność przypadkowa :] -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Norriśka |
30.10.2004 19:22
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning |
× pojechać na koncert Metalliki,
gdziekolwiek on bedzie, kiedykolwiek on będzie i za ilekolwiek on będzie
× nauczyć się perfekcyjnie gry na perkusji skromnie, ale ta są ogromne marzenia. wiele bym dała, żeby się spełniły.. Ten post był edytowany przez Norriśka: 30.10.2004 19:23 -------------------- hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: |
Neonai |
02.11.2004 23:04
|
Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta |
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 00:53 |