Porwali PolkĘ W Iraku, byli
Anglicy,Amerykanie,Włosi.......
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Porwali PolkĘ W Iraku, byli
Anglicy,Amerykanie,Włosi.......
Enaj |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Boat ;) ![]() |
Dziś w wiadomościach podali że w Iraku
organizacja fundamentalistów islamskich porwała Polkę, Jerzy Szmajdziński
zapowiedział że Polska nie wycofa wojsk z Iraku.
Artykuł tutaj. Oby tylko Ją jak najwcześniej wypuścili. A wojska Polskie niech wracają do domu.. I tak nas już USA zrobiła z tą cała wojną i okupacją w konia. edit:Jak myślice nasi powinni wrócić do domu, czy dalej okupować Irak ? Ten post był edytowany przez Enaj: 28.10.2004 13:16 -------------------- ![]() Dwie dinozaurzyce wybrały się na basen kąpielowy. Jedna kąpie się a druga tylko moczy nogi: - Czemu się nie kąpiesz? - Bo mam okres. - A nie używasz owiec? |
![]() ![]() ![]() |
Enaj |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Boat ;) ![]() |
I piłeczka została odbita
![]() Nie masz się czego czepiać to czepiasz się byle znaków ??? OK przyjęłam do wiadomości :] Nie ma sensu czepiać się tego co było kiedyś ??? Dla mnie kiedyś było WTC :] a oni się po dziś dzień tego czepiają. Kiedyś wiele się działo i to jest historia, historią jest nawet wczoraj i nie mów mi tu o tym że raport Uthanta to archaik bo był on podstawą do tego żeby ludzie zaczęli myśleć. O tym iz nie są właścicielami tej planety tylko jej częścią. I proszę mi tu nie tłumaczyć USA że nie ma sił bo jakby się rozpętała rebelia gdzieś indziej i byłoby wiele do uszczknięcia, USA pierwsza w imię wolności posłałaby swoje woja. O opinii publicznej co do Madrytu już kiedyś wspominałam i mam w tym temacie takie samo zdanie jak Ty (manipulacja to podstawa, nawet Hitler wiedział żeby inwestować w media). Moim zdaniem popełnili wiele błędów do których jako młode państwo(jak szczeniak ) nie potrafią się przyznać, nawet przed własnym ludem, a co dopiero przed resztą Świata. I tak gryzie ich teraz pies którego sami wykarmili i co myślą że im tylko wolno go ugłaskać, dajcie spokoj :/ Dla ciekawych wczoraj na tvn24 był bardzo ciekawy wywiad przeprowadzony przez Miecugowa z Kapuscińskim trzeba było posłuchać, jak mówił na ten temat. A tak w ogóle to co studiujesz że jesteś tak w temacie Stosunki międzynarodowe ? Ciepło pozdrawiam ![]() -------------------- ![]() Dwie dinozaurzyce wybrały się na basen kąpielowy. Jedna kąpie się a druga tylko moczy nogi: - Czemu się nie kąpiesz? - Bo mam okres. - A nie używasz owiec? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 03:47 |