Halloween, Czyli witaj
Ameryko...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Halloween, Czyli witaj
Ameryko...
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Właśnie, Halloween. Dla jednych chory
wymysł Ameryki, dla innych po prostu kolejna okazja do zabawy, dla jeszcze
innych zakłócanie czasu wyciszenia przed Wszystkimi Świętymi i
Zaduszkami...
Co sądzicie o tej "amerykańskiej tradycji"? Organizujecie coś, idziecie do kogoś, czy totalna ignorancja? Moim zdaniem to bzdurny wymysł amerykanów. U nich to może i jest tradycja, ale u nas jako tradycyjnym chrześcijańskim państwie, ośmiele sie tak nazwać Polske, zjawisko szezrenia amerykańskiej kultury jest dośc powszechne, cakiem możliwe, że może i u nas kiedyś, stanie się to juz tradycja. Mam nadzieję, że nie za mojego żywota, ponieważ dla mnie jest to obraza zmarłych w tym okresie, kiedy szczególnie powinnyśmy chmm... nie obchodzic tego typu imprez? W każdy razie według mnie jest to bez sensu. Ten post był edytowany przez kelyy: 26.10.2004 17:07 -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
![]() ![]() ![]() |
ren.Asiek |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
W szkole walentynki to lipa... dyskoteka,
podjarane panny z 1 gim bo dostaly jakąs kartke...to jest głupie, takie
odgrywanie wszystkiego... Ale za to fantastyczna sie pewnie robi atmosfera,
gdy jest sie z kims....we dwoje, tak magicznie
![]() ![]() ![]() Hyhy... przed Halloween mialam z kumpelami taki foojny pomysl....oczywiscie na zarty, chociaz z wykonaniem nie byloby problemu...jestesmy zdolne do wszystkiego ![]() ![]() ![]() -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|