Czym Jest Dla Was Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Czym Jest Dla Was Muzyka
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
Muzyka to dla mnie...
więc hm? -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
Dla mnie muzyka
jest jak gwieździste niebo, na które patrzę godzinami i nigdy nie mogę się wystarczająco zaspokoić tym patrzeniem, jest jak szklanka wody po wyczerpującym biegu, gasi pragnienie, jest jak ocean, ogromne obszary możliwości, głębokie i rozległe jest jak nic, które jest nieskończone, jest jak wszystko, wiele różnych kształtów, rozmiarów, odcieni, wiele różnych emocji wyzwala, jest jak miłość, która wypełnia całą duszę, która sprawia, że się unosisz i opadasz, że płaczesz i się śmiejesz, bez której trudno żyć, jest jak życie jako czynność, pobieram od niej energię, pokarm, tlen, ona mnie usypia i budzi do dalszego działania. -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 18:38 |