Ubiór A Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ubiór A Muzyka
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
więc wiadomo ło co chodzi.
czy uważacie, że strój powinien mówić o tym jakiej słucha się muzyki? czy wy sami uzewnętrznacie swoje gusta muzyczne, manifestujecie poprzez swój ubiór to czego słuchacie? jeśli tak to dlaczego. i jeśli nie to też dlaczego. co myślicie o ludziach, którzy słuchają np. rocka a wyglądają jak dresy albo rożowe landrynki ? itd., itd. .......... -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
szanuje i podziwiam ludzi ktorzy sie znaja
na danej muzyce a ubieraja zu-pel-nie-nor-mal-nie. Bo skoro ktos musi
ubierac sie na czarno, musi miec kostke a na niej 10.000 naszywek z czego
72% nie rozumie o co tam chodzi w nich albo nie zna do konca muzyki tego
zespolu - to chyba ten ubior i gadżety mu cos wynagradzaja (brak wiedzy o
muzyce?hmm.).
ja sam. bardzo bym chcial. zwykle dzinsy. blue. ale cholera nigdzie juz takich jak 5 lat temu robili znalezc nie moge. zabieram tacie. a i mam tez szerokie wygodne elo raper hiphopowe bluzy i szerokie elo raper joł spodnie bo kupe zrobilem i tak mi wiszą joł! -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(TimmY @ 11.11.2004
00:39) szanuje i podziwiam
ludzi ktorzy sie znaja na danej muzyce a ubieraja zu-pel-nie-nor-mal-nie. Bo
skoro ktos musi ubierac sie na czarno, musi miec kostke a na niej 10.000
naszywek z czego 72% nie rozumie o co tam chodzi w nich albo nie zna do
konca muzyki tego zespolu - to chyba ten ubior i gadżety mu cos wynagradzaja
(brak wiedzy o muzyce?hmm.). ja sam. bardzo bym chcial. zwykle dzinsy. blue. ale cholera nigdzie juz takich jak 5 lat temu robili znalezc nie moge. zabieram tacie. a i mam tez szerokie wygodne elo raper hiphopowe bluzy i szerokie elo raper joł spodnie bo kupe zrobilem i tak mi wiszą joł! kupe zrobiłeś? ale nie śmierdziało... Owiec - też uważam że sztruksy wiszące wymiatają. i takie bojówki wiszące. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:50 |