Ubiór A Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ubiór A Muzyka
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
więc wiadomo ło co chodzi.
czy uważacie, że strój powinien mówić o tym jakiej słucha się muzyki? czy wy sami uzewnętrznacie swoje gusta muzyczne, manifestujecie poprzez swój ubiór to czego słuchacie? jeśli tak to dlaczego. i jeśli nie to też dlaczego. co myślicie o ludziach, którzy słuchają np. rocka a wyglądają jak dresy albo rożowe landrynki ? itd., itd. .......... -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
KaRoLiNa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 24.05.2003 Skąd: Łódź ![]() |
Być przedewszystkim sobą. I to nie są
debilne idee, po prostu trzeba korzystać z młodości i z jej przywilejów to
wszystko. Jak chcesz to bądź outsiderem, jak nie to nie, chcesz się butować
to się buntuj itp. Bo jak się dorośnie to już nie masz zbytnio do tego
możliwości zresztą po pewnym czasie nawet ci się tego odechce (albo po
prostu wydoroślejesz). W sumie to nie jest żadna idea, być może źle
przekazałam swoją myśl lub ktoś ją źle odebrał. Po prostu trzeba się
wyszumieć jak to się mawia.
Ten post był edytowany przez KaRoLiNa: 11.11.2004 21:03 -------------------- T.Love - Marzyciele
Życie jest tak wspaniałe, że trzeba przez nie przejść Czasami w to nie wierzę i myślę, że lepsza jest śmierć Babilon-System swoją bronią pragnie zniszczyć mnie Lecz życie jest wspaniałe - kolory czarno-białe My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Ja wtedy właśnie żyję, gdy idziesz obok mnie Dla mojej i dla twojej satysfakcji wszystko dzieje się Życie jest tak wspaniałe, naprawdę to wiem A ci, którzy chcą mnie zniszczyć, faszerują nas złem My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Na całe ziemi piekło - napompowany świat Zatruty, zepsuty balon - nienawiść i gwałt A nasze życie jest, nasze życie trwa Dla mojej i twojej satysfakcji - dla naszego ja My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:54 |