Teledyski
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Teledyski
voldius |
11.11.2004 18:08
|
Unregistered |
kozackie teldyski - no własnie, nie chodzi
mi pod względem muzyki, ale pod względem treściowym.
świetny jest dmx - who will [we?] be oczywiscie moge też polecić wszystkiego teledyski Eminema, też dobrze zrobione. |
GrimmY |
13.11.2004 01:15
|
Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna |
prodigy - smack my bitch up (nie bede
komentowal)
afrika bambaataa & the soulsonic force - planet rock < klasyk i jusz aphex twin - come to daddy - ech ta slodka psychodela beastie boys - sabotage - bo jest klasa sama dla siebie, a pomysl z przerobieniem seriali policijnych byl kapitalny w sumie wszystkie teledyski bjork to dla mnie naprawde ciekawy kawalek montazu i muzyki ("all is full of love" i "it's oh, so quiet" mi najbardziej w pamiec zapadly) lubie tez animowane teledyski...tu panuje u mnie pearj jam i ich "do the evolution", no i ofkoz wamude project "king of my castle" (w sumie z ghosta dali obrazy, wiec jak dla mnie mogly by to byc nawet mongolskie przyspiewki), linkin park costam mi sie nie podobal...widzialem tez kiedys teledysk kapeli green jelly "three little piggies" czy jakos tak, w kazdymbadz razie byl to remake bajki o trzech malych swinkach i wielkim zlym wilku.poszukajcie i obejrzyjcie , warto! -------------------- |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 20:10 |