[filmy] Co Ostatnio Obejrzeliśmy, cd
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[filmy] Co Ostatnio Obejrzeliśmy, cd
voldius |
11.11.2004 18:10
|
Unregistered |
tak polecamy sobie co ostatnio obejrzeliśmy.
prosze o oceny w skali 1/10.
co ja ostatnimi czasy widziałem? Alien versus Predator - szmira jakich mało, dobre są może tylko walki, ale poza tym głupie do kwadratu. lekki spoiler - scena jak biegnie laska z predatorem powala. bejłocz. 2+/10 Ten post był edytowany przez voldius: 11.11.2004 18:13 |
BlackOmen |
13.11.2004 14:12
|
Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna |
QUOTE Pff... bo to Omen jest tak że człowiek nie może wiecznie oglądać poważnych filmów i myśleć nad motywami sprawc.ów, wyborami niepewnych i przyszłością nieujawioną... czasem az się chce obejzeć coś ot tak, dla zabawy a mnie akurat baaardzo bawią tgo rodzaju komedyjki :] Ale nie mozna ogladac byle szitu. Mnie te Jaye to bardziej mozg wypraly niz rozsmieszyly. Southparki za to sa jak dla mnie bardzo w pytke. Ale najbardziej lubie Monty Pythona. Ci kolesie rzadza . -------------------- "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
13.11.2004 14:29
|
Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna |
QUOTE(BlackOmen @ 13.11.2004
14:12) QUOTE Pff... bo to Omen jest tak że człowiek nie może wiecznie oglądać poważnych filmów i myśleć nad motywami sprawc.ów, wyborami niepewnych i przyszłością nieujawioną... czasem az się chce obejzeć coś ot tak, dla zabawy a mnie akurat baaardzo bawią tgo rodzaju komedyjki :] Ale nie mozna ogladac byle szitu. Mnie te Jaye to bardziej mozg wypraly niz rozsmieszyly. Southparki za to sa jak dla mnie bardzo w pytke. Ale najbardziej lubie Monty Pythona. Ci kolesie rzadza . mozna. raz na jakis czas obejrzec glupote do potegi nie zaszkodzi. wrecz przeciwnie. potem nawet sloneczny patrol staje sie dzielem na miare 21 wieku. (tak btw: bedzie film "baywatch" :ASD!) -------------------- |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:54 |