[filmy] Co Ostatnio Obejrzeliśmy, cd
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[filmy] Co Ostatnio Obejrzeliśmy, cd
voldius |
11.11.2004 18:10
|
Unregistered |
tak polecamy sobie co ostatnio obejrzeliśmy.
prosze o oceny w skali 1/10.
co ja ostatnimi czasy widziałem? Alien versus Predator - szmira jakich mało, dobre są może tylko walki, ale poza tym głupie do kwadratu. lekki spoiler - scena jak biegnie laska z predatorem powala. bejłocz. 2+/10 Ten post był edytowany przez voldius: 11.11.2004 18:13 |
voldius |
14.11.2004 16:15
|
Unregistered |
nie pisałem o chyba najaważniejszym filmie,
który już w sumie dość sporo czasu temu widziałem. Ghost Dog: Way of the
Samurai, film Jima Jarmuscha, opowiadający o płatnym mordercy, na którym
zapadł wyrok śmierci, wydany przez mafię. ale czy się podda?
niezwykłe w tej historii jest życie miejskiego samuraja. no właśnie, Ghost Dog kieruje się kodeksem samurajskim. przynajmniej stara się. film był dla mnie niesamowitym przeżyciem. świetnie zrobiony, świetna muzyka, świetna fabuła. no ja, czy można mieć jakieś zarzuty. na pewno coś by się znalazło, ale na pewno jest jest bardzo watościowym filmem. bardzo mocny wątek komediowy. ale nie czysta komedia. specyficzny humor bym to określił. porusza. bardzo dobra końcówka. i Forest W., jako Ghost Dog. muzyką zajął się the RZA, możnaby powiedzieć, przywódca Wu-Tang Clanu. jest to wielkim atutem, muzyka dobrze dobrana. no i można się nieźle zajarać, jak ze mną było. obowiązkowe czy nie, u mnie ma 9/10 |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 00:52 |