Co Ja Ci Powiem..., co o sobie
myślimy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Ja Ci Powiem..., co o sobie
myślimy
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tak, piszmy co sądzimy o innych userach.
kiedys postawiła taki temat Sumiko. negatywne opinie i te pozytywy.
przydałoby się coś tu rozruszać lduzi w jesień. jak musicie powygarniajcie
sobie.
ja póki co nei chcę pisać. |
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Kolejność "przychodzenia do
głowy'
Matoos - za żarliwą i konsekwentną obronę Świętej Wiary Katolickiej i ogólną inteligencję oraz wiedzę połączoną z kulturą wypowiedzi, której wielu (w tym i mnie) brakuje. Hagrid - za to że pisze rzadko ale za to zawsze mądrze i z sensem; no i za wolnościowe poglądy oczywiście. Murof - za fenomenalny sposób dyskusji i kosekwencje w poglądach. Kira - nie można sięchyba bardziej różnić poglądami na świat, ale bardzo ją szanuję. Sumiko - za sarkazm pozbawiony jadu i niewymuszoną inteligencję połaczoną z trudnym do wytłumaczenia wdziękiem. MisieK - metal wprawdzie ![]() Black Omen - z nim się też nigdy nie zgadzam w żadnej sprawie, ale to fajne, bo jest się z kim pokłócić i popolemizować, nawet brutalnie, ale jednak z zachowaniem pewnych reguł przyzwoitości. Voldius - za obronę wartości muzyki lekkiej łatwej i lajtowej przed niewstrzymaną nawałnicą metalu ![]() Potti - ona kłamie w dacie urodzenia; ja nie wierzę w tą datę urodzenia jej, to jest jakaś lipa; no a jeżeli jednak to nie ściema, to wyjaśnij jak się porozumiewasz z rówieśnikami, skoro oni są za Tobą jak Zambia za Stanami? Empire - nie widziałem, żeby coś pisał od dawna, a szkoda; z Krakowa był i w dodatku nie głupi (albo raczej: z Krakowa, co samo przez się równa się wybitnej inteligencji) Narazie wystarczy. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:42 |