Teledyski
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Teledyski
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
kozackie teldyski - no własnie, nie chodzi
mi pod względem muzyki, ale pod względem treściowym.
świetny jest dmx - who will [we?] be oczywiscie moge też polecić wszystkiego teledyski Eminema, też dobrze zrobione. |
![]() ![]() ![]() |
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
the white stripes - the hardest button to
button
-------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
QUOTE(Norriśka @ 14.11.2004
16:47) a mnie tak niezbyt w sumie, bo nie ma treści tylko rytm ten teledysk -------------------- .
|
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
QUOTE(Diamond @ 15.11.2004
17:13) QUOTE(Norriśka @ 14.11.2004
16:47) a mnie tak niezbyt w sumie, bo nie ma treści tylko rytm ten teledysk wybierając ten teledysk kierowałam się wkładem w zrobienie go i końcowy efekt. a ten jest fenomenalny. -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:21 |