Rozdziały 6 Tomu, co oznaczają?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Rozdziały 6 Tomu, co oznaczają?
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rozdział 6 – Draco’s Detour
Rozdział 2 – Spinners End Rozdział 14 – Felix Felicis wasze sugestie? swoje wkleje później -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Koralina |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 14.02.2004 Skąd: Wenus Płeć: Kobieta ![]() |
Kierując się wnioskami Pottermenki moja
wersja:
Harry znajduje się u Dursley'ów. Nie wiadomo kiedy w jego pokoju aportują się członkowie Zakonu Feniksa zabierając go do kwatery głównej. Podczas drogi każdy opowiada mu inną wersje historii typu: "nie lubimy dursley'ów" itd. z obawy o podsłuchanie rozmowy przez osoby, które tego usłyszeć nie powinny, lub zakazy od Dumbledore'a. Na Grimauld Place dopiero dowiaduje się kawałków prawdy o przyczynie jego nagłej podróży. Cała przeszłość nie nadaje się na drugi rozdział, będzie to pewnie coś na zasadzie wprowadzenia do poczynań śmierciożerców w okresie wakacyjnym i skutków wojny. Felix Felicis - Według mnie nowy nauczyciel obrony przed czarną magią, lub, jeśli to możliwe, jeszcze innego przedmiotu. Umbridge poznaliśmy w 12 rozdziale Zakonu Feniksa, więc Felicis w 14 mógłby się znaleźć. Draco’s Detour - pozycja społeczna Malfoy'ów spada, a wraz z nią, szacunek do Dracona. Ten rozdział może przedstawiać coś w stylu braku poparcia u niektórych ślizgonów (nie wszyscy przecież muszą być śmierciożercami, Harry też tam mógł trafić) dla Malfoy'a i jego nienawiści do Pottera. Ten post był edytowany przez Koralina: 15.11.2004 20:29 -------------------- ![]() Tak, zawsze genialna - idealna, muszę być i muszę chcieć. Super luz i już, setki bzdur i już - to nie ja. I nawet kiedy będę sama, nie zmienię się - to nie mój świat. Przede mną droga którą znam, którą ja, wybrałam sama. Myslovitz |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:28 |