Co Ja Ci Powiem..., co o sobie
myślimy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Ja Ci Powiem..., co o sobie
myślimy
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tak, piszmy co sądzimy o innych userach.
kiedys postawiła taki temat Sumiko. negatywne opinie i te pozytywy.
przydałoby się coś tu rozruszać lduzi w jesień. jak musicie powygarniajcie
sobie.
ja póki co nei chcę pisać. |
![]() ![]() ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Nie
lubię Murofa i Omena - pan i jego niedoceniony
uczeń. 1) Jeszcze sie ze man nie klucilas 2) Murof nie jest moim mentorem. W ogole ja na nikim z tego forum sie nie wzorowalem ![]() 3)Jak bys nie zauwazyla moj styl dyskusji troche odbiega od jego stylu. *pop* Lista Szinglera ![]() Voltus >>> Koles w gruncie rzeczy rowny. Jednak mamy troche inne poglady na swiat i styl bycia. Nie podobaly mi sie jego tematy pozegnalne. Mamy sie wybrac na pifo ![]() Triad>>> Osoba ktora najbardziej lubie, szanuje etc. z calego forum. Mozna bylo by duzo o niej pisac ale po co. Nie uczeszcza na forum ostatnio wiec to jest taka tylko wzmianka o niej Sayaka>>> Wielka e-goistka. Fajna dziewoja znamy sie nie od dzisiaj. Mielismy slub netowy na reidojo (moze ktos pamieta) dzieki niej jestem na tym forum. Zmobilizowalem sie aby napisac do niej list bo sie pasqda przeprowadzila i neta nie ma ![]() Katon>>> Osoba do podyskutowania. Podoba mi sie jego styl pisania i argumentowania. Osoba przez ktora mecze Bora aby mi pozyczyl ta cholerna plyte Kalibra i Sandmana jakiego nie czytalem. Nie podoba mi sie jego podejscie ze nie powinnismy bawic sie w UE ktora daje Polsce korzysci ktore sa znacznie wyzsze od minusow i od korzysci jakie mielibysmy kiedy stali bysmy sami. No chyba ze ruskie by sie po nas upomnialy z Alganowem na czele ![]() Matoos>>> Fajny koles. Bezkonfliktowy, w ostatniej dyskusji o Bogu nie przekonaly mnie jego argumenty ale zobaczymy po smierci kto ma racje ![]() ![]() Kira>>> Fanatyczka Comy ktora momentami wyciaga z tekstow pisanych z forum za duzo rzeczy. Ogolnie nic do niej nie mam a nawet slucha kilku fajnych rzeczy. Sumiko>>> Malkontent forumowy za perelke muzyczna uwaza Dead Can Dance za co ma u mnie big plusa. Jak narazie jedna z naprawde niewielu z ktorymi zgadzam sie w perelkach. Anet>>> Ziomal z mojej szkoly. Malo gadatliwa wrobila sie w bycie dyzurna ale mozna z nia sobie milo i luzno pogadac. Nic do niej nie mam ale musze ja blizej poznac ![]() Wiecej nie chce mi sei pisac, moze pozniej Jak ktos czuje sie rozczarowany ze nie zostal wymieniony prosze dac znac. Dostanie stosowny komentarz/opis. Ten post był edytowany przez BlackOmen: 15.11.2004 20:43 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:50 |