Co Ja Ci Powiem..., co o sobie
myślimy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Ja Ci Powiem..., co o sobie
myślimy
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tak, piszmy co sądzimy o innych userach.
kiedys postawiła taki temat Sumiko. negatywne opinie i te pozytywy.
przydałoby się coś tu rozruszać lduzi w jesień. jak musicie powygarniajcie
sobie.
ja póki co nei chcę pisać. |
![]() ![]() ![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Nie lubię Murofa i Omena - pan i jego
niedoceniony uczeń.
Nie lubię też Miska, bo wydaje mi sie ciamajdowaty i wygląda jak giermek. Nie lubię Matoosa, bo się mądrzy. Nie lubie Megi_16 [?] i Mastablasty, bo to pokemony takie. Nie lubię Darkmana, bo na jego stronach jest w dupę reklam, a on sam działa na mnie dziwnie odrzucająco. Jeszcze wkurzają mnie ci, co mają głupie opisy o harym poterze, najlepiej takie zupełnie nieproporcjonalne do długosci swoich wypowiedzi. A lubię tych, co spotkałam kiedys gdzies tam w rilu. Nie licząc LSMu, bo tu są wyjątki i toleruję chyba mniejszosc niż większosc. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
mastablasta |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 46 Dołączył: 09.10.2004 Skąd: Niewiadomo skad ![]() |
QUOTE(Myśka @ 15.11.2004
17:41) Hihi, ja pokemonem ????? Nikt mnie tak nie nazwal od czasow podstawowki, tylko ze wtedy to bylo pozytywne okreslenie....... ![]() ![]() MASTA -------------------- ![]() *** "There's nothing you can do, Harry... nothing... he's gone..." - Remus Lupin "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej , wiedząc , że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." "Duma, jedna z cech, ktorymi ludzie sie szczyca, jedna z cech, przez ktore gina ..." *** ![]() *** |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:22 |