Wasz Stosunek Do Forum, reaktywacja
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wasz Stosunek Do Forum, reaktywacja
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Krotka pilka z mojej strony. Nie bede tego
obieral w piekne slwoa jak to zrobilem wczesniej.
Co sadzicie o tym forum i jakie jest wasze nastawienie wzgledem niego? -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
pisałam już:
forum to tylko forum i niebezpiecznie wręcz jest je traktować jak coś-więcej-niż-forum. i ja tego nie robię. ot tyle. -------------------- dupa.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Sumiko @ 15.11.2004
20:51) forum to tylko forum
i niebezpiecznie wręcz jest je traktować jak coś-więcej-niż-forum. Óczcie się że od Wielkiej Sumiko, albowiem wie, co mówi. Sie przekonałam na własnej skórze. Potem tylko rozczarowanie pozostaje. Więc teraz dosc olewczo do niego podchodzę, ale zdenerwować to mnie co niektórzy potrafią =) -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 07:52 |