Rozdziały 6 Tomu, co oznaczają?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Rozdziały 6 Tomu, co oznaczają?
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rozdział 6 – Draco’s Detour
Rozdział 2 – Spinners End Rozdział 14 – Felix Felicis wasze sugestie? swoje wkleje później -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobra, jak narazie wszyscy mówicie o tym
samym...
QUOTE Jest to 2 rozdział. Czyli początek
książki. Harry jak na początku każdego tomu przebywa u Dursleyów. Więc
sytuacja może być zawiązana z Vernonem, Petunią i Dudleyem, jak i oczywiście
Harrym. Koniec kręcenia można też zinterpretować jako koniec kłamania,
oszukiwania, owijania w bawełne. QUOTE Czyli ministerstwo! Ha! Więc,
tak jak już mówiłam, będzie to po prostu "zimny prysznic" dla tych
co dotąd nie chcieli uwierzyć w powrót Valdka ! QUOTE Może jeszcze (ostatnio pomyślałęm) w 2
rozdziale - Koniec Kręcenia. Może Knot zrezygnuje ze stołka. Ta by się
trzynało kupy i zakończenia 5 tomu. A ja powiem inaczej!! ![]() Koniec kręcenia - przewidywalne, że w tym rozdziale nastąpi zimny prysznic dla czytelników którzy przesypiali z nudów pierwsze trzy rozdziały... okaże zapewne się główny cel fabuły, właściwy wątek książki. ten następny o Draco - tu może nadejść wielki zwrot akcji i okaże się, że Malfoyek zejdzie na dobrą drogę - albo zemści się za ojca Felix F...no jakis tam (nie mam czasu przeglądać tematu) - Idę o zakład, że w tym rozdziale jedna z postaci ujawni swoją prawdziwą tożsamość!! Wspomnicie moje słowa! -------------------- ..
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:43 |