Co Ja Ci Powiem..., co o sobie
myślimy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Ja Ci Powiem..., co o sobie
myślimy
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tak, piszmy co sądzimy o innych userach.
kiedys postawiła taki temat Sumiko. negatywne opinie i te pozytywy.
przydałoby się coś tu rozruszać lduzi w jesień. jak musicie powygarniajcie
sobie.
ja póki co nei chcę pisać. |
![]() ![]() ![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
+ :
Mornariel- bo jest dziwna ;>> a pozatym zadaje fajne pytania, robi fajne zdjęcia, jest inteligentna i czasem nawet kreatywna. Mroo- lubię z nią obrabiać dupy i w ogóle rozmawiać. potrafi, u mnie przynajmniej, naprawdę dużo zrozumieć. Vero- będę pamiętać Poznań 03 i Poznań 04. nie mówiąc o Słupsku. i może nie jest nam pisana trwała znajomość, ale i tak postaram się starać. Cat- świetnie się z nią gada, ma dobry gust. coprawda nie wiem jak już dwa lsm-y wytrzymała (włączając w to opiekowanie się dziećmi i dużymi dziećmi, dark mana etc.). Vlary- ''jedz, bo będziesz ślepa!'' ;] trochę egoistyczny, pesymistyczny, zbyt ambitny. ale za to bezwzględnie pisze najlepsze dedykacje, ceni Przyjaciół, a jak się zabijać to tylko z nim. Voldius- jak już mówiłam ''ukulturowiony''. mimo wszystko, przynajmniej na żywo, w porządku wobec wszystkich i sympatyczny. Sumiko- no nie znam jej w sumie, ale budzi we mnie pozytywne skojarzenia. jak wyżej, kulturalna, z pasją podchodząca do życia [wnioskuję po blogu] i swoimi własnymi racjami. Hagrid- przyjemnie się z nim dyskutuje, jak już pisze to zazwyczaj ma przynajmniej część słuszności. Katon (odp: sztuka w elastyczności ;>)- kolejny powiew inteligencji i jakiegoś tam obeznania na forum. podobają mi się jego poglądy, szczególnie związane z muzyką. Kubik- podziwiam za teorie i wytrwanie tyle czasu na fg. wydaje mi się, że trudno go zdenerwować, wyobrażam go sobie jako matematyka. Sayaka- mądrze gada, ale i jakoś tak niewymuszenie. pozatym szczera, śliczna i trudno ją zapomnieć. podziwiałam zawsze jej serce do go i mangi&anime. Amanda- tutaj, krótko, ideał. naprawdę trudno znaleźć w niej większą wadę. Mysz- za pocztówki ;ddd Bitter- ma świetnego bloga, podziwiam za zmiany i liczę na che 2 ;p Mara- bardziej przyszły psycholog niż chirurg. można się z nią pośmiać i pogadać. no i może tyle. minusy później. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:04 |