Wasz Stosunek Do Forum, reaktywacja
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wasz Stosunek Do Forum, reaktywacja
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Krotka pilka z mojej strony. Nie bede tego
obieral w piekne slwoa jak to zrobilem wczesniej.
Co sadzicie o tym forum i jakie jest wasze nastawienie wzgledem niego? -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
No cóż, forum jak forum. Do rzeczywistości
nigdy tego specjalnie nie brałam, ale...
Chmm, na pewno kiedys zniknie hp.org.pl, a wtedy także i forum. Będzie to dla mnie fajne wspomnienie, fajne ludziska i ciekawe tematy. Czasami było do du**, czasami zajefajnie, ale to tylko forum Cos ono wniosło w moje życie. jakies doświadczenie. Nauczyłam sie dyskutować, a to juz duzo. Zmieniłam zdanie na cześć poglądów, czegos sie dowiedziałam, ale to wszytko. To nigdy nie bedzie rzeczywistośc, ale jedynie ucieczka od niej... -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 09:11 |