Co Ja Ci Powiem..., co o sobie
myślimy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Ja Ci Powiem..., co o sobie
myślimy
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tak, piszmy co sądzimy o innych userach.
kiedys postawiła taki temat Sumiko. negatywne opinie i te pozytywy.
przydałoby się coś tu rozruszać lduzi w jesień. jak musicie powygarniajcie
sobie.
ja póki co nei chcę pisać. |
![]() ![]() ![]() |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
empire - nie wiem jak na forum ale w
rl rowny gosc ;] +
voldius - kontrowersyjny koles. Z jednej strony z zdrowym i ironicznym podejsciem do zycia, a z drugiej to jego ironiczne podejscie do zycia niekiedy moze denerwowac ;]. Ale za to gosc ma jaja i niezle pomysly. Ogolnie na + Potti - Pedofil ktory podaje, ze ma 12 lat ;] ja tam mu nie wierze. + Kubik - rispekt za dociekliwosc, kreatywnosc i madre posty (bazujac glownie na FG) + Triad - pesymistyczna osoba z otwartym sercem, zawsze sklonna wysluchac, pomoc, pocieszyc. Wielki + Mornariel - no o niej za duzo powiedziec nie moge bo jej posty zazwyczaj zawieraja jedno zdanie, niekoniecznie blyskotliwe. i za to -, ale + za fajne zdjecia na galerii. Pawelord2 - niezle pisze (pamietam glownie z jego starego rpga na forum), ciekawa osobowosc, lubiąca zdrowo popić (respect!) +, ale jego nietolerancja wobec innych subkultur niekiedy zniewala ;] Omenik - ponoc bardzo konfliktowy, ale mi tam nie przeszkadza = Misiek - za to ten pan troche nieumiejetnie korzysta z ironii i ma jak dla mnie troche specyficzne poczucie humoru. - Zusia - smieje sie z samej siebie i do tego ta jej akcja z jamajką... lipa - Timmy - fajnie, ze muze tworzy, moze jego poglady nie zawsze pokrywaja sie z moimi, ale szanuje go. + Narazie tyle, jak ktos mi sie przypomni to uzupelnie. -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 19:51 |