Wasz Stosunek Do Forum, reaktywacja
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wasz Stosunek Do Forum, reaktywacja
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Krotka pilka z mojej strony. Nie bede tego
obieral w piekne slwoa jak to zrobilem wczesniej.
Co sadzicie o tym forum i jakie jest wasze nastawienie wzgledem niego? -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE No
cóż, forum jak forum. Do rzeczywistości nigdy tego specjalnie nie brałam,
ale... Chmm, na pewno kiedys zniknie hp.org.pl, a wtedy także i forum. Będzie to dla mnie fajne wspomnienie, fajne ludziska i ciekawe tematy. Czasami było do du**, czasami zajefajnie, ale to tylko forum Cos ono wniosło w moje życie. jakies doświadczenie. Nauczyłam sie dyskutować, a to juz duzo. Zmieniłam zdanie na cześć poglądów, czegos sie dowiedziałam, ale to wszytko. To nigdy nie bedzie rzeczywistośc, ale jedynie ucieczka od niej... Jak znikanie hp.org.pl to nei znaczy ze forum zniknie. Jak znajda sie zapalency beda dalej kontynuowac to forum. Kiedys bylem an forum JPF`u ktore teraz ma boska nazwe Mangaforums. Jest fundowane przez zapalencow i jest fajnie. Owszem cos sie jednak zerwalo po tej czystce forumowej i jak sie oderwalismy ale jednak czesc ludiz dalej zotalo i jakos wiaze sie koniec z koncem :] -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 07:53 |