Co Ja Ci Powiem..., co o sobie
myślimy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Ja Ci Powiem..., co o sobie
myślimy
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tak, piszmy co sądzimy o innych userach.
kiedys postawiła taki temat Sumiko. negatywne opinie i te pozytywy.
przydałoby się coś tu rozruszać lduzi w jesień. jak musicie powygarniajcie
sobie.
ja póki co nei chcę pisać. |
![]() ![]() ![]() |
ren.Asiek |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
Teodoro.... Madzia K....też za nią nie
przepadam, ale jest już chyba historią, na szczęscie sie tu nie pojawia
![]() Sympatię budzi we mnie: -kkate, dobrze sie z nią rozmawia tu na forum, wymienia poglądy. Ma wiele dobrych pomysłów, tematów do przegadania... ![]() ![]() ![]() -kubik, bo mądrze gada =P...ma bardzo szeroki zasób poglądów na różne tematy ![]() ![]() -syriusz black-osh dawno go tu nie było...ale bardzo dobrze mi sie z nim rozmawiało, był jedną z tych osób które wnoszą sens do dyskusji ![]() -syriiuszka, nie znałam jej, ale taka niekonfliktowa osoba ![]() -kira, prawda osoba o bardzo odmiennym zdaniu na wiele tematów, ale jednak coś w tym jest...Wyróżnia sie spośród innych forumowiczów ![]() -Hagrid, Sumiko, Avalon,Neonai,Matoos,Voldius,Black Omen, Empire,Katon, Potti, Triad, Mornariel,Anna Maria....i parę innych osób, za to że po prostu są, i właściwie tworzą taką podstawę tego forum, bez nich byłoby inaczej... :-] Minusów nie wstawiam, bo nie znając nikogo tak dobrze nie mogę po prostu ![]() ![]() ![]() -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:37 |