Co Ja Ci Powiem..., co o sobie
myślimy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Ja Ci Powiem..., co o sobie
myślimy
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tak, piszmy co sądzimy o innych userach.
kiedys postawiła taki temat Sumiko. negatywne opinie i te pozytywy.
przydałoby się coś tu rozruszać lduzi w jesień. jak musicie powygarniajcie
sobie.
ja póki co nei chcę pisać. |
![]() ![]() ![]() |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Aj... dzieki za dwa plusy, zawsze cos
![]() Moja kolej - kolejnosc nie gra roli: - Anulcia - znam ja osobiscie od lat... swietna dziewczyna, a wspolna pasja (HP) jeszcze bardziej nas zblizyla, - Smerfka i Madziula - nie tyle za forum, co za godziny przegadane na gg, - Nimfadora - za jej ogromna wiedze dotyczaca swiata HP (zagadki) i ogolnie za "dopadanie" mnie za kazdym razem kiedy jestem dostepna ![]() - Szyszmora - niedawno poznalam ja osobiscie... bardzo mila osoba... no i wice TFM ![]() - daigb - tez spoko dziewczyna - Tenebris - podziwiam ja za talent do pisania ff, niesamowita wene... oprocz tego lubie ja za jej charakter - Meridien Auris - za "Manewry" i nie tylko... i za to, ze mnie az tak nie ignoruje, gdy ja czasem wkurzam ![]() - Dzwoneczek, Szanon, Jade i reszta ekipy Zbiorowki - za ich poglady ![]() - ren.Asiek - specjalistka od Huncwotow, razem z nia chyba wszystko juz przeanalizowalysmy, - vigga, anagda - ogolnie tak ![]() - Eden_ka - za komentarze pewnych fotek ![]() - cala reszta ekipy TFM (za duzo by wymieniac, ale wiedzcie, ze wsyzstkich was lubie ![]() - Kubik - zawsze uprzejmy i chetny do pomocy - znalazl mi programik, ktorego szukalam w calym necie... oprocz tego ma fajne teksty i sie z nim dobrze dyskutuje ![]() - Child - ten jak cos napisze, to sie nie da przejsc obojetnie ![]() - Katon - jakos tak odczuwam do niego sympatie - Syriiuszka - spoko dziewczyna byla, -Voldius, Kira, Timmy, Hefaj, BlackOmen, Avalon (...) i inni bywalcy TS - uwielbiam wasze dyskusje ![]() Sorry, jak o kims zapomnialam. Ten post był edytowany przez kkate: 20.11.2004 15:28 -------------------- just keep dreaming.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:08 |