Co Ja Ci Powiem..., co o sobie
myślimy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Ja Ci Powiem..., co o sobie
myślimy
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tak, piszmy co sądzimy o innych userach.
kiedys postawiła taki temat Sumiko. negatywne opinie i te pozytywy.
przydałoby się coś tu rozruszać lduzi w jesień. jak musicie powygarniajcie
sobie.
ja póki co nei chcę pisać. |
![]() ![]() ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
wystartuje z tymi, którzy mi nie przypadli.
lub czsowo mam jakieś wąty.
MisieK. tak czasem nic do niego nie mam, jednak w większości sytuacji mnie denerwuje. rzuca sie o rzeczy, których nie rozumie. Pawelord2. ta, też niby nic do niego nie miałem, na ircu się nawet z nim sympatycznie gadało. a jednak. jego dziwne przekonania. Syriiuszka. nie przepadam z nią. nie wydaje mi sie śmieszna, kiedy [chyba] próbuje. ale może za mało rozmawiałem? Syriusz Black. niby brat z XIIgo, a jednak jakoś się dogadac nie możemy. nic większego do niego nie mam, ale jednak. anagda. denerwujące wypowiedzi. Zusia. ta też nic już większego, ale jej przekręty na mnie zadziałały. KaRoLiNa. może i z Łodzi, ale tekst, aby być sobą outsiderem pokazał mi coś o wiedzy w idee. BlackOmen. w sumie to chyba mało mam do niego, acz wkurwia mnie często. ren.Asiek. denerwujący styl pisania. Kira. jakoś mnie jej żarty nie śmieszą, ale poza tym rozsądna osoba, którą lubię. Ellie. denerwowały mnie, jej niektóre wypowiedzi. Khamul. mocno denerwujący typ. póki. co. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 19:57 |